Energia sziget masszázs stúdió
"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között.
A miénk a döntés nem pedig bárki másé.
 "

                                                                           Richard Bach

MENÜ

                  

Arckezelések

 


Regeneráló kezelések:

A tisztító kezeléseken túl, szükségünk van a bőr intenzívebb ápolására, úgynevezett regeneráló arckezelő eljárásokra. Speciális helyzetekből adódóan, illetve bizonyos genetikai adottságok okán, de elsősorban a kor előrehaladtával bőrünk több figyelmet és törődést igényel.   Végül, de nem utolsó sorban gyakorlott kezeink, pozitív energiáink nyújtják a maximális kényeztetést és teljes ellazulást Vendégeinknek. Gondos munkánk eredménye az energiával és életerővel telt  ragyogó arcbőr.

 

Férfi arckezelések:

 
"A szépség koronáját a TEREMTÉS KORONÁJÁNAK !" 
Ma már  nem csak a nők számára fontos az ápoltság és jó megjelenés. Küzdelmes világunkban minden férfinek szüksége van a jól ápoltságra,  töltődésre, a megnyerő megjelenéshez és sikerhez, mind az üzleti, mind a magánéletben. Tudjuk, hogy a férfiak bőre ellenállóbb, de a folytonos borotválkozási procedúrának kitéve, könnyen gyulladásos és irritált elváltozásokat produkálhat. A hormonális háttérből adódóan zsíros bőrüknek rendszeres tisztításra, gyulladáscsökkentésre, keringésjavításra van szüksége. Hozzáértő szakértelemmel várjuk kedves férfivendégeinket  regeneráló arckezelésekre, arc- és testmasszázsra.  Ez stúdiónkban nem csak a hölgyek  kiváltsága!

 

Arc masszázsok, pakolások:


A pozitív energiákkal töltött és végzett arcmasszázsnál, talán csak egy egész testre kiterjedő masszázskezelés lehet kellemesebb és jótékonyabb hatású. Az arcmasszázs technikák, mozdulatok a kozmetikai készítmények hatékonyabb felszívódását segítik, a bőr tonizálását, regenerálását, szerkezeti struktúrájának javulását és a testi-lelki relaxációt feltöltődést is biztosítják. Kezeléseink során kizárólag természetes alapanyagú pakolásokat használunk.

 

Használandó kozmetikumok:

- arctisztító krém, tonic, kendő

- bőrradír

- hidratáló maszkok száraz bőrre, Collagén Aloe Vera maszk

- hidratáló arckrémek száraz bőrre

- nomál arckrémek

- szem ránctalanító krém

- meleg gőzkesztyű

 

 

Az arcmasszázs mozdulatai eltérnek a hagyományos kozmetikai masszázstól. Lágy és erősebb, de nem fájdalmas mozdulatok, masszázsfogások váltják egymást. A kezelésnek köszönhetően az arcbőr feszessé, a sápadt, fáradt bőr pedig élettelivé, egészségessé válik. Bőrfiatalító és ránckisimító hatása révén rendszeresen ajánljuk egyéni kezelésként is.

Nyakmasszázs, Dekoltázs masszázs

A nyakmasszázs folyamán a nyak, dekoltázs masszázs folyamán pedig a dekoltázs izmainak finom átdolgozása mellett egy komplett arcmasszázst is kap a Vendég. A kezelés alatt a halk zene kitűnő kikapcsolódást és relaxálást biztosit, mely segíti a szervezet regenerálódását. A nyakmasszázs hatására az arcbőr visszanyeri rugalmasságát, feltöltődik. A felhalmozódott méreganyagok kiürülnek a nyirokereken keresztül, mely eredményeként az arcbőr tiszta, az arc pedig kipihent lesz.

 

 

Asztali nézet