Energia sziget masszázs stúdió
"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között.
A miénk a döntés nem pedig bárki másé.
 "

                                                                           Richard Bach

MENÜ

 

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • packers and movers bangalore (Johnydeep768@gmail.com)
  2016-01-19 11:16:49
  Tips to Help You Find the Right Commercial Movers
  http://www.buy5th.in/movers-and-packers-bangalore.html
  http://www.buy5th.in/movers-and-packers-delhi.html
  http://www.buy5th.in/movers-and-packers-hyderabad.html
 • Judit
  2013-03-26 09:08:11
  Erika jellemzése a stúdióról, miszerint az a nyugalom szigete, tökéletesen fedi a valóságot. Én személy szerint már napokkal azelőtt, hogy hozzá mennék, várakozással teli vagyok. Masszázs közben a testem minden porcikája hálás, amiért a törődés rá irányul, a gondolataim pedig elcsendesednek – amit esetemben csak nagyon kevés történés és ember képes elérni –, és amikor a masszázst követően kortyolgatom a hangulatomnak megfelelő teát, legyen az zöld tea vagy gyümölcstea, a világ egy kicsit harmonikusabb helynek tűnik, és ez az érzés munícióként velem marad még sokáig. Ez a feltöltődés-élmény véleményem szerint a mindennapjaink természetes része kell, hogy legyen!
 • tothildiko1
  2013-03-03 08:05:43
  Kuponnal találtam a helyre majd egy éve, azóta ide járok hetente. Svéd és most már időnként thai masszázsra is. Nagyon elégedett vagyok. Szép, tiszta, ízléses és csendes, hangulatos a szalon. Könnyen és olcsón lehet parkolni. A szuper masszázson kívül, kedvességet és rugalmasságot kapok itt. Mindenkinek ajánlom!
 • Mariann
  2013-02-25 21:27:07
  Sziasztok! Nagyon köszönöm, a legutóbbi masszázs is igazi felüdülés volt! Öröm ide jönni, mert ez a stúdió magáért beszél. Nem csak a hely fizikai tisztasága és igényessége vonz ide, hanem a lélek tisztasága és a vele áramló pozitív energia ami igazán megnyugtatja majd felfrissíti a testet és a lelket.
 • Andi
  2013-02-19 19:47:03
  Mindenkinek szívből ajánlom Erikát, ugyanis csodát tesz. Épphogy elkezdődik a masszázs és a legstresszesebb napon is pillanatok alatt elfelejtem minden problémámat és garantáltan kómába esem. Teljes ellazulás, kikapcsolódás, felfrissülés.... Vigyázat! Addiktív. Már alig várom a csütörtököt:)))
 • Livi
  2013-02-12 07:38:23
  Ez a szalon valóban a nyugalom szigete és ez nem csak reklám!!! Ahogy betoppan az ember átjárja az a hihetetlen meghitt gyertyafényes hangulat, halk zene, amely a legfontosabb ahhoz, hogy az ember lazítson és kikapcsolja a hétköznapokat és ezután még jön a jó alapos és hatékony masszázs!Ennél nem tudok felüdítőbbet elképzelni!Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mivel a férjemmel mindig páros masszázsra megyünk így elmondhatom, hogy nem csak az Erika keze nagyon ügyes, de a párban vele dolgozóé szintén.
 • Kri
  2013-02-06 12:37:34
  Mindig is jo masszort kerestem, es vegre ratalaltam! Erika kituno masszor, figyelmes, kedves, alapos. Masszazsaval regeneral, frissit, oldja a feszultseget. Megszűnik minden zaj, stressz, körülöttünk forog a világ. Lágy zene, kellemes illatok s máris ellazulok. Minden alkalom vegen konnyebbnek erzem magam, nem beszelve arrol, hogy o az egyetlen, akinek a masszazsa utan erezheto, hogy csokken a fajdalom a vallaimban, hatamban... Alig varom az ujabb alkalmakat :):) Csak ajanlani tudom!!!
 • Boros Gyevi Katalin
  2013-02-06 12:27:09
  A kupon világ hirdetésén keresztül ismertem meg a szalont. Nagyon szép, és színvonalas a hely maga, és igazi "csodakezű" a masszőr. Mindenkinek ajánlom, aki igazi masszírozást szeretne, nem pedig csak simogatást.
 • Veres Erzsébet
  2013-02-06 12:05:20
  A kuponvilágon keresztül ismertem meg a szalont! Azóta rendszeresen heti alkalommal járok. Maximálisan megvagyok elégedve, mivel olyan masszírozást kapok amire mindíg is vágytam! Ezenkivül szembetűnő a higiénia, ami számomra nagyon fontos, a kedvesség, a figyelmesség! Részemről mindenkinek csak ajánlani tudom!-:)
 • János
  2012-12-31 10:22:12
  Erika fantasztikus masszőr. Mindig élmény nála tölteni egy órát. A szürke hétköznapokból kiszakadva erre az időre úgy érezheted, hogy a világ gömbölyded. Erika figyel a részletekre és a részletek összeállnak. A hely hangulatos, a krém és a törülköző meleg, a zene halk és megnyugtató, a tea választék és színvonal egyaránt magas, Erika csak veled foglalkozik, s elbánik a legmakacsabb problémákkal is. A hátam csomóin túl csak egy fájó pont van ebben a különleges minőségi élményben: az hogy egyszer vége szakad.
 • Virágh Edit
  2012-12-30 18:37:13
  Kedves Masszázsra vágyók! Csak biztatni tudlak Benneteket,hogy próbáljátok meg Erika két erős keze munkáját, mert szakmai tudásával és segíteni akarásával, a kedvességével, szinte verhetetlen!!! És a szalon... ó! Látszik Erika finom ízlése, és a tisztaságtól ragyog minden. Minden héten alig várom a napot,amikor hozzá megyek,hogy egy nagyon kellemes órát töltsek egy életre való, vidám,kedves szakemberrel, aki nagyon érti a dolgát. Sorolhatnám még a jókat, de még azt hinnétek, hogy túlzásba viszem, hát nem. KI KEll próbálni!!! BÚÉK Virágh Edit
 • Littvay Imre
  2012-12-30 06:35:33
  Imádom a masszázst! Egész életemben masszőröket kerestem és próbáltam ki. Olyanokat akik erős kézzel és szakértelemmel szét tudják szedni a csomókat a vállamban és közben egy rövid időre elfeledtetik velem a világot. Sosem gondoltam,hogy ezt az erős,szakértő kezet egy nőben találom meg. De így történt. Köszönöm Erika. A környezetről pedig annyit,hogy az a (már-már zavaró) tisztaság,ami Nálad van komoly biztonságérzetet ad a mai világban,hogy az ember mikor felfekszik egy masszázs ágyra,ne kelljen semmire sem gondolnia ,csak az ellazulásra. Remélem 2013-ban több időt tudok szakítani rá,hogy a "kezeid közé kerülhessek". Még egyszer köszönöm. Littvay Imre
 • Hirschler Richárd
  2012-12-29 11:24:29
  Az előző hozzászólót nem lehet überolni, de egyetértek vele: remek masszázs, meghitt légkör, és Erika valóban nyugalmat áraszt magából. Mindenkinek javallom! Richárd
 • Andris
  2012-12-25 15:47:03
  Kedves Erika! Te egy fantasztikus, zseniális masszőrnő vagy, ilyen tudású masszőrhöz eddig még nem volt szerencsém! Nagyon jólesett a masszázsod, a kezeid által frissebb, energikusabb lettem, teljesen ellazultam.A végén már sikerült mélyen elaludnom, köszönthetően a csodás arcmasszázsodnak, s úgy éreztem mintha több órája pihennék a kényelmes masszázságyadon. Olyannyira sikerült ellazulnom hogy a testem minden porcikájának nem akarózott felébrednie e mély álomból!! Egy biztos, visszatérő vendéged leszek, a figyelmességed, a kedvességed magával ragadó, és érezni, hogy mindent megteszel hogy a vendéged elégedetten távozzon Tőled!! Kedves Hölgyeim és Uraim, nagyon melegen ajánlom mindenkinek Erikát,nagyon ritka kincs egy ilyen profi masszőrnő!! Andris

 

Asztali nézet